Tolo.ro: Ambulanța președinților Băsescu și Iohannis, abonată la dezinfectanții diluați de la Hexi Pharma

| 24 mai, 09:20

Dezinfectanții diluați de la Hexi Pharma au fost folosiți în ultimii ani pe ambulanțele din coloanele oficiale ale președinților Traian Băsescu și Klaus Iohannis.

Jurnalistul Cătălin Tolontan a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3 că a întrebat Președinția României dacă a folosit dezinfectanți Hexi Pharma, iar răspunsul inițial a fost că nu s-au achiziționat astfel de dezinfectanți.

Însă atunci când a întrebat la Spitalul Militar Central acest lucru, adică la unitatea medicală de unde vine echipajul care asistă președintele, s-a descoperit că produsele diluate Hexi Pharma au fost folosite în ambulanța prezidențială, atât pentru Traian Băsescu, cât și pentru Klaus Iohannis.

Cu toate acestea, instituția recunoaște că a utilizat biocide diluate la Cotroceni doar în 2013 și 2014, pe vremea lui Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ