TOP 10 cele mai cumpărate branduri din lume

| 19 mai, 17:29

Compania de cercetări Kantar Worldpanel realizează anual un studiu în care prezintă care sunt cele mai cumpărate branduri la nivel global.

Studiul a analizat peste 11.000 de branduri din 35 de state și le-a clasificat într-un clasament realizat în baza a câte gospodării achiziționează un anumit produs și cât de des o fac.

Iată care sunt 10 cele mai cumpărate branduri la nivel global:

10. Tide, parte a P&G. În unele țări, detergentul este cunoscut sub numele Alo, Vizir sau Ace.

10-tide--owned-by-pg-the-detergent-brand-is-also-known-as-alo-vizir-or-ace-in-some-countries

9. Dove, parte a Unilever. Față de anul trecut, brandul sub care se comercializează diferite articole de toaletă a urcat 3 poziții.

9-dove--owned-by-unilever-the-toiletries-brand-has-moved-up-three-positions-in-the-rankings-since-last-years-report

8. Knorr, parte a Unilever. Celebrul brand sub care se comercializează diferite ingrediente pentru bucătarie a coborât o poziție față de anul trecut.

1270-687142-Sops_sobres_580x326

7. Lay’s, parte a PepsiCo. Brandul sub care se comercializează chipsuri în întreaga lume a înregistrat creșteri importante în SUA și Marea Britanie anul trecut.

7-lays--owned-by-pepsico-the-brands-long-running-do-us-a-flavor-campaign-in-which-consumers-were-invited-to-suggest-new-ideas-for-potato-chip-flavors-was-credited-with-boosting-the-brands-penetration-in-the-us-and-in-the-uk

6. Pepsi, parte a PepsiCo. Brandul sub care se comercializează băutura cola crește de la an la an în acest clasament, dar rămâne pe poziția a 6-a, la fel ca și în clasamentul precedent.

6-pepsi--owned-by-pepsico-the-cola-brand-grew-its-consumer-reach-points-year-on-year-but-remained-in-sixth-place

5. Nescafe, parte a Nestle. Chiar dacă rămâne brandul cel mai cunoscut de cafea din lume, Nescafe pierde un loc față de anul trecut.

5-nescaf--owned-by-nestl-the-instant-coffee-brand-is-still-massive-but-it-has-fallen-out-of-favor-with-some-consumers-dropping-from-fourth-to-fifth-place

4. Lifebuoy, parte a Unilever. Este un brand sub care se comercializează săpun, care a înregistrat o creștere extraordinară în Africa, America Latină și Asia. Campania prin care îndeamnă copiii să-și spele mâinile l-a transformat în al doilea cel mai cumpărat brand în Asia.

4-lifebuoy--owned-by-unilever-the-soap-brands-mission-is-to-change-the-hygiene-behavior-of-1-billion-consumers-across-asia-africa-and-latin-america-its-educational-campaigns-on-handwashing-and-childrens-handwashing-have-help

3. Maggi, parte a Nestle. Brandul sub care se comercializează supe instant, tăiței sau sosuri a fost lider anul trecut pe segmentul alimentar.

3-maggi--owned-by-nestl-maggi-which-produces-instant-soups-stocks-sauces-and-noodles-was-the-worlds-most-chosen-food-brand-last-year

2. Colgate, parte a Colgate-Palmolive. Este singurul brand cumpărat în peste 50% din gospodăriile din întreaga lume. Colgate înregistrează o creștere anuală de 3%.

2-colgate--colgate-palmolive-colgate-is-the-only-brand-bought-by-over-half-the-worlds-households-with-its-combination-of-hygiene-and-cosmetic-dental-products-boosting-its-reach-by-3-year-on-year

1. Coca-Cola, parte a Coca-Cola Company. Își menține poziția de lider pentru al treilea an consecutiv, chiar dacă în această perioadă a înregistrat o scădere constantă a ratingului. Anul trecut cea mai importantă scădere s-a înregistrat în SUA, acolo unde consumatorii încep să opteze tot mai mult pentru băuturi sănătoase.

1-coca-cola--the-coca-cola-company-coke-maintained-the-top-spot-for-the-third-year-running-despite-losing-reach-points-the-company-continues-to-dominate-but-it-is-struggling-to-maintain-sales-growth-in-developed-markets-like

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ