Topul celor mai atractive preţuri de cazare pentru o noapte în castelele regale din Europa

| 02 iun, 2014

Acum câteva secole, numai familiile regale şi nobilii se puteau bucura de luxul de a locui într-un castel. Astăzi, pentru un preţ care variază între 120 şi 200 de dolari, orice turist se poate simţi rege, cel puţin pentru o noapte.

CNN a întocmit un top al celor mai atractive preţuri de cazare pe care le propun proprietarii de castele din Europa.

Pe primul loc în clasament este castelul Sababurg din Germania, unde, pentru 120 de dolari, turiştii pot petrece o noapte în edificiul vechi de peste 675 de ani.

Pentru 125 de dolari, poţi petrece o noapte în hotelul Parador de Oropesa din Spania, care a fost construit în secolul al 14-lea şi este unul dintre cele mai vechi castele din această ţară.

Podiumul liderilor este completat de Leeds Castle din Marea Britanie, unde o noapte de cazare costă 150 de dolari. Şase regine au locuit aici de-a lungul timpului, inclusiv Caterina de Aragon, prima soţie a regelui Henric al optulea.

Pe primele cinci poziţii au mai fost incluse castelul Häckeberga din Suedia, unde cazarea pentru o noapte costă 184 dolari şi Château de Mirambeau din Franţa, cu 290 de dolari pentru o cameră.
Tag-uri: castel, cazare
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ