TRAFICUL feroviar dat peste cap. HAOS în Gara de Nord

| 09 oct, 13:50

O defectiune tehnica la Gara de Nord din Capitala a dat mersul trenurilor peste cap. Haosul este generat de probleme la sistmeul de dirijare a traficului.

Trenuirle au intarzieri ce variaza intre 15 si 40 de minute, iar calatorii sunt extrem de nemultumiti.

Iata ce transmite CFR:

"Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA vă informează că trenurile care intră şi pleacă în/din Gara de Nord înregistrează întârzieri la sosire şi îndrumare, din cauza unor deranjamente electrice produse la sistemul de dirijare a traficului.

Echipele de intervenţie feroviare sunt pe teren şi desfăşoară deja lucrări pentru remedierea defecţiunilor survenite la instalaţiile de dirijare a traficului.

Citeste si: Șef de la CFR Marfă reținut de DNA

La ora actuală, la intrare în Bucureşti Nord, se asigură circulaţia trenurilor fie prin procedura cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate, fie pe bază de ordin de circulaţie.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest deranjament, şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse au ca principal scop derularea circulaţiei în condiţii de siguranţă", se arata intr-un comunicat al companiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ