Traficul rutier redeschis pe A2

| 19 ian, 11:20

Circulația rutieră pe Autostrada A2, sectorul Lehliu - Drajna, și pe DN 11A, între localitățile Podul Turcului - Bârlad, a fost redeschisă pentru toate categoriile de vehicule, a anunțat, marți, într-un comunicat, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România /CNADNR/.

Potrivit sursei citate, începând cu ora 10,00, a fost deschisă circulația rutieră pe Autostrada A2, calea I, sectorul Lehliu — Drajna, pentru toate categoriile de vehicule. Circulația pe acest tronson de autostradă se desfășoară controlat, pe sensul Lehliu — Drajna, în coloană, în spatele utilajelor de deszăpezire cu sprijinul echipajelor de la poliția rutieră.

Pe de altă parte, sectorul de autostradă pe sensul Drajna — Lehliu rămâne închis.

De asemenea, circulația rutieră pe DN 11A, km 68+000 — km 94+000, între localitățile Podul Turcului — Bârlad, a fost deschisă pentru toate categoriile de autovehicule. În același timp, a fost ridicată restricția de circulație pentru vehiculele cu masă totală autorizată mai mare de 3,5 tone.

CNADNR recomandă participanților la trafic să respecte indicațiile și restricțiile Poliției Rutiere.

Tag-uri: A2, CNADNR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ