Traficul spre Poiana Brașov a fost restricționat din cauza numărului mare de mașini

| 03 ian, 14:44

Traficul spre Poiana Brașov a fost restricționat, sămbătă, din cauza numărului foarte mare de turiști care doresc să ajungă în stațiune cu autovehiculele proprii, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisarul-șef Liviu Naghi.

"Poliția rutieră a luat această decizie sâmbătă, începând cu ora 11,00, din cauza numărului foarte mare de mașini și a lipsei locurilor de parcare din stațiune. Poiana Brașov este foarte aglomerată și nu mai există niciun loc de parcare. Traficul a fost restricționat atât din Brașov cât și din Râșnov pe DN1E. Turiștii care vor să ajungă în stațiune parchează autovehiculul în Brașov și utilizează mijloacele de transport în comun ale liniei 20 — Livada Poștei-Poiana Brașov", a precizat Naghi.

În Poiana Brașov se schiază în condiții de ceață pe toate pârtiile, cu excepția zonei inferioare a pârtiei Lupului unde se lucrează la amenajare.

Toate instalațiile de producere a zăpezii artificiale funcționează, stratul de zăpadă fiind de 60 de cm în condițiile în care în stațiune continuă să ningă.

Sunt funcționale telecabina Kanzel, telegondola și telescaunul Ruia, cele mai solicitate, teleschiurile Bradul, Ruia și Stadion.

Tag-uri: dn1, Poiana Braşov
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ