TRAGEDIE! Autocar cu pelerini, implicat în accident în drum spre moaştele Sfintei Parascheva

| 10 oct, 09:32

Un autocar care făcea parte din convoiul plecat din Capitală spre Iaşi, la pelerinajul Sfintei Parascheva, a fost implicat într-un accident vineri noapte, în judeţul Vrancea. Autocarul a derapat şi a rămas suspendat într-un şanţ. Din fericire, credincioşii nu au păţit nimic şi au ajuns la procesiune

Primăria oraşului Voluntari a organizat un pelerinaj la moaştele Sfintei Parascheva, iar mai multe autocare au plecat vineri seara spre Iaşi.

Pe raza judeţului Vrancea, şoferul unui autocar a ieşit din coloană şi a făcut dreapta, spre o altă localitate. Când şi-a dat seama că a luat-o pe un drum greşit a încercat să întoarcă autocarul, însă în urma manevrei bruşte vehiculul s-a a derapat şi a rămas suspendat în şanţ. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

În zonă, pe DN24, traficul a fost întrerupt zeci de minute, potrivit România TV. În cele din urmă, pelerinii şi-au continuat drumul spre Catedrala Metropolitană din Iaşi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ