Tragedie: fiica unui politician, găsită moartă în apartament la numai 26 de ani

| 12 iun, 08:58

Tânăra de 26 de ani din Tg Jiu care a fost găsită decedată în locuință a lăsat în urmă un copil de 2 ani. Diana Șorop a fost găsită fără suflare de către mama ei, venită să o viziteze în apartamentul ei din zona Casa Tineretului. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat, pe trupul tinerei nefiind urme de violență, scrie romaniatv.net.

Diana Şorop, fiica lui Daniel Şorop, profesor la Palatul Copiilor şi fost politician, a fost găsită decedată de mama sa într-un apartament din Târgu Jiu. Diana a fost găsită fără suflare în propriul pat de către mama ei. Tânăra avea un copil de doi ani pe care îl creştea singură. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea decesului. Poliţia Gorj a deschis o anchetă pentru moarte suspectă, pentru a constata ce anume a provocat decesul tinere.

Diana era fiica unui profesor de la Palatul Copiilor, Daniel Șorop, care a făcut și politică la UDMR, Partidul Verde ori Partidul Conservator.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ