Tragedie pentru încă un pilot de Formula 1: suferă de traumatism cerebral sever în urma unui grav accident

| 07 oct, 2014

Jules Bianchi, victima unui grav accident duminică în Marele Premiu al Japoniei, suferă de o ''leziune axonală difuză'', adică de o formă severă de traumatism cerebral, a anunţat familia sa, marţi, de la spitalul Yokkaichi, printr-un comunicat al scuderiei de Formula 1 Marussia, la care evoluează tânărul pilot francez.

''Jules rămâne plasat la terapie intensivă'' şi ''este într-o stare critică, dar staţionară'', avându-i alături pe profesorul Saillant, renumitul chirurg francez, specialist în sportul de înalt nivel, şi neurochirurgul italian Alessandro Frati, adus la spitalul Yokkaichi la cererea scuderiei Ferrari, a precizat comunicatul familiei.

Jules Bianchi a fost operat duminică seara, în urma gravelor leziuni suferite la cap după ce monopostul său s-a izbit violet de un utilaj intrat pe pistă, în timpul cursei de la Suzuka.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ