Traiain Băsescu s-a simţit pentru o zi din nou preşedinte: A răspuns la întrebări şi a făcut băi de mulţime

| 11 aug, 20:00

Traian Băsescu îi îndeamnă pe românii din Ucraina să încalce legea statului în care locuiesc şi să se bucure de dublă cetăţenie. La Universitatea de vară de la Izvoru Mureşului, Băsescu s-a simţit pentru o zi din nou preşedinte. În lipsa lui Klaus Iohannis, care a refuzat invitaţia reprezentanţilor românilor din diaspora, fostul şef de stat.

În lipsa lui Klaus Iohannis, care se ohihneşte în vacanţă, Traian Băsescu a preluat frâiele discuţiilor cu reprezentanţii diasporei adunaţi la Izvoru Rece, pentru Universitatea de vară. Fostul preşedinte a notat rugăminţile diasporei şi a oferit soluţii incredibile. Spre exemplu, pe românii din Ucraina Traian Băsescu i-a îndemnat să încalce legea statului în care locuiesc.



"Vă fac o sugestie. Având în vedere că noi nu mai publicăm în Monitorul Oficial cetăţeniile, faceţi-vă cetăţeni români, dragi români din Ucraina. Statul ucrainean nu permite dubla cetăţenie, dar nici nu controlează acasă cetăţenii dacă au şi paşaport românesc", a declarat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a primit şi invitaţii, exact ca pe vremea când era şef de stat. La finalul discuţiilor, Traian Băsescu a repetat băile de mulţime şi şedinţele foto pe care le făcea constant ca şef de stat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ