Traian Băsescu, declaraţie DURĂ: Victor Ponta îşi bate joc de Klaus Iohannis

| 31 mar, 22:49

Traian Băsescu a explicat că el plecat din Vila Lac 3 şi că aproape s-a mutat în complexul de la Scroviştea. Fostul preşedinte susţine că în acest scandal legat de reşedinţa prezidenţială premierul Victor Ponta îşi bate joc de actualul preşedinte, Klaus Iohannis.

Fostul șef al statului a vorbit despre problema locuinței pe care Guvernul nu i-a pus-o încă la dispoziție, afirmând că la Scroviștea, acolo unde s-a mutat provizoriu, beneficiază de patru camere, printre care un dorimitor, un birou și o sufragerie.

„În primul rând, pentru toți oamenii din România interesați de subiect, că nu toți mor de grija mea, dar sunt unii care asta au în preocupare în mod normal. La Scroviștea nu există niciun palat, a fost demolat acum zeci de anil. Eu ocup un dormitor, o sufragerie mică, un birou și o bucătărie, și de bună-seamă grup sanitar și baie. Am cerut o soluție care să însemne costuri rezonabile cu întreținerea din bun-simț, bunul-simț e una din marile greșeli în ziua de azi că ți se întoarce în cap. Conform legii 406 pe data de 21 decembrie 2014 trebuia să îmi pună la dispoziție o vilă de protocol care să fie reședință a unui fost șef de stat, să îndeplinească câteva condiții, nu de spațiu, ci de securitate erau primele condiții. Acolo unde ar fi vrut Ponta să mă mut cu ferestrele pe trotuar, orice nebun să dea cu piatra, vedeți ce se întâmplă și când mă duc la Parchet, au gruparea de fluierași, gata să dea cu pietre cu orice, nu pot să îmi expun familia la așa ceva", a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Citeşte şi: ŞOC: Traian Băsescu, la un pas să fie evacuat cu mascaţii din Vila Lac 3

"Cum a înțeles Ponta să respecte legea? Dându-mi o locuință în renovare. Aș fi putut rămâne în Lac 3 până îmi punea la dispoziția reședința securizată din Gogol 2, pentru că scrie în lege că trebuie să fie păzită. Am văzut și mitocani care spun să merg în Mihăileanu, care nu e securizată.
La șeful de stat cu care înțeleg că se pupă pe gură aproape în toate probleme patriei, e inexplicabil de ce își bate joc de el. Și eu și soția mea suntem oameni cu bun-simț, am preluat mesajul transmis de doamna Iohannis când s-a plâns că nu are încă reședință. S-a găsit această soluție, după ce am făcut toate cererile pentru o locuință provizorii. Vila Lac 3 nu e o vilă oarecare, are toate echipamentele și buncărul, e de condamnat bătaia de joc a lui Ponta, e o chestiune de securitate națională”, a continuat fostul preşedinte.

Citeşte şi: Traian Băsescu îi dă o replică acidă lui Iohannis: Își pierde vremea cu postatul pe un salariu de 6 mii și ceva de lei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ