Băsescu a dat cu bâta-n baltă! Declaraţia ULUITOARE despre Udrea

| 20 aug, 2014

Elena Udrea s-a întâlnit astăzi la palatul Cotroceni cu preşedintele traian Băsescu pentru a-i cere sprijinul în campania pentru alegerile prezidenţiale.

În urma discuţiei, Traian Băsescu şi-a anunţat prezenţa la o emisiune în cadrul postului de televiziune B1 unde şi-a exprimat încrederea pe care o are în şefa PMP în ceea ce priveşte campania alegerilor prezidenţiale.  Preşedintele a declarat că "Elena Udrea are o rezistenţă fizică incredibilă".

Ulterior, când şi-a dat seama că informaţia lasă loc interpretărilor, domnia sa a reiterat ideea potrivit căreia "Are o rezistenţă fizică incredibilă  pentru a merge pe teren, rezistă le bătălia politică."

Preşedintele Traian Băsescu a mai declarat că o va susţine la alegerile prezidenţiale „Eu am fost un susținător fără rezerve al PMP. Categoric susțin candidatul la funcția de președinte al acestui partid. A fost Cristian Diaconescu, l-am susținut atât cât a avut nevoie, până când a anunțat că este un candidat independent. În acel moment, susținerea mea pentru el nu mai poate continua. Eu am inspirat crearea acestui partid. Acum este Elena Udrea, categoric o voi susține pentru că este candidatul PM”.

Citeşte şi: Întâlnire Traian Băsescu- Elena Udrea. Ce strategie i-a sugerat preşedintele să adopte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ