Traian Băsescu a fost aplaudat şi huiduit la ceremonia dedicată Zilei Armatei

| 25 oct, 2014

Discursul preşedinteleui Traian Băsescu de la evenimentul dedicat Zilei Armatei, la Carei, a fost încheiat cu aplauze, dar şi cu fluierături şi huiduieli din mulţime.

La ceremoniile de la Carei au ajuns, în jurul orei 11.00, premierul Victor Ponta, împreună cu mai mulţi miniştri, între care vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Apărării, Mircea Duşă, ministrul de Externe, Titus Corlăţean, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

Ulterior, la ceremonie a ajuns şi preşedintele Traian Băsescu. Şeful statului a dat mâna cu autorităţile locale prezente şi cu reprezentanţii Armatei, dar nu şi cu premierul Victor Ponta şi cu membrii Guvernului. Aceasta este prima participare comună a preşedintelui şi a premierului la un eveniment, de la debutul campaniei electorale.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Niciodată, nimeni n-o să mă convingă că trecerea Prutului a fost o greşeală în istorie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat sâmbătă, la Carei, cu ocazia Zilei Armatei Române, că nu va putea fi convins niciodată că, în al Doilea Război Mondial, trecerea Prutului a fost o greşeală în istorie.

"Vorbim prea puţin de prima poarte a celui de-al Doilea Război Mondial. Şi acolo au căzut ostaşi români care au executat ordinul politicienilor. Niciodată, nimeni n-o să mă convingă că trecerea Prutului a fost o greşeală în istorie. Poate este discutabilă trecerea Nistrului, dar Armata Română, prin tradiţie, şi-a apărat teritoriul naţional, or teritoriul dintre Prut şi Nistru a fost şi este pământ românesc", a afirmat Traian Băsescu, în discursul rostit la manifestările de la Carei.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 oct, 2014
tadeus
Sti
mai copile citi romani au murit in urma ultimatului rus aproximativ 2400 de oameni
Armata romana a fost impuscata in timp ce se retragea si ocrotea romanii care plecau in bejenie
Sti citi romani au fost deportati de Stalin in Siberia si Kazaxtan
Iliescu s-a opus unirii si a facut jocul Moscovei

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ