Traian Băsescu a RĂBUFNIT! Adevărul despre SCANDALUL ce cutremură justiţia

| 24 noi, 2014

Duminică seara, la emisiunea Actualitatea Românească, de pe B1 TV, Sorina Matei a dezbătut cu invitaţii săi dosarul DNA care o vizează şi pe Alina Bica, fosta şefă a DIICOT.

Unul dintre invitaţi, directorul adjunct al Institutului pentru Politici Publice, Adrian Moraru, a declarat în timpul emisiunii că, după încheierea mandatului de la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu va trebui să răspundă pentru fapte de trafic de influență.

Declaraţia lui Adrian Moraru l-a făcut pe Traian Băsescu să intervină telefonic în direct. Acesta a spus că se afla acasă, a urmărit emisiunea şi s-a enervat, motiv pentru care a cerut un drept la replică.

"Renunțați la optimism. Ați afirmat mai înainte că sigur și Băsescu o să dea cu subsemnatul pentru trafic de influență. Nu veți găsi în zece ani o astfel de intervenție. Aveți libertatea să spuneți ce vreți. Nu a existat în zece ani nicio intervenție în favoarea cuiva pentru că numai așa am reusit să-mi fac treaba. Mă refer la afirmația care m-a privit din intervenția lui Adrian Moraru. Știu că sunt destui care vor să distrugă cât se poate din ce am făcut în mandat. Președintele României din ultimii zece ani nu a practicat acest tip de intervenții, când am făcut intervenții în Guvern le-am făcut instituțional. Uitați povestea asta. Am intervenit ca să îl liniștesc pe domnul Moraru. Văd bucuria unora să mă lezeze în ultimele zile de mandat. Dacă știe cineva că am făcut intervenții în favoarea unui om de afaceri să sune și să spună pe postul dumneavoastră", a declarat Traian Băsescu.

Monica Macovei, detalii din trecutul Alinei Bica

Preşedintele a refuzat să comenteze cazul Alina Bica.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 dec, 2014
ion
dosarul flota
Politiieni și mas media să termine odată cu dosrul flota au trăit bine 25 de ani toți cei care asele care nu mai puteau să au bătut tobele alt ceva nou nu sunt în stare să ne comunice șara arde baba se pieptenă.Nimeni nu a difuzat adevărul despre ce s-a întîmplat de fapt cu vasele care nu mai erau cam de mult asigurate la Loyd fiindcă termenul lor era depășit și multe alte detalii.Dosarul flota e un dosar pe jumătate mort.
24 noi, 2014
gogu
ar trebui ca aceia care apar pe posturi de televiziune si fac afirmatii, sa le poata si sustine cu dovezi. A denigra si a improsca pe oricine cu noroi nu se numeste jurnalism si nici nu o face un profesionist, o fac mercenari care reprezinta interesele cui il plateste.
24 noi, 2014
munca la domiciliu
Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ