Traian Băsescu: Am votat pentru un partid nou

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Preşedintele Traian Băsescu a declarat că a votat pentru un partid nou, care speră că va reuşi să continue procesele de reformă a statului şi i-a sfătuit pe cei care nu au nicio opţiune politică să vină totuşi la vot chiar şi numai pentru a anula buletinul, pentru că o prezenţă bună la urne ar demonstra că românii sunt interesaţi de UE.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. 'Am votat pentru un partid nou, un partid care, sper eu, va reuşi să continue procesul de reformare a statului, în aşa fel încât România să devină un stat cu o justiţie credibilă, un stat cu instituţii funcţionale, un stat care să fie la dispoziţia cetăţenilor, şi nu la dispoziţia partidelor', a spus Băsescu după ce şi-a exercitat votul.

El a adăugat că membrii partidului pe care l-a votat sunt plini de entuziasm şi şi-ar dori ca acest entuziasm 'să contamineze România'.

'Cel mai important lucru mi se pare însă că astăzi la ora 10,00 avem o prezenţă mai bună decât cea din 2009. Este esenţial ca prin participare, indiferent cu cine votează, românii să arate că sunt ataşaţi Uniunii Europene. Dacă nu au nicio opţiune pentru un partid, tot trebuie să vină la vot şi să anuleze tot buletinul de vot, dar să demonstreze că românii prin prezenţă sunt interesaţi de UE. La alegerile trecute prezenţa a fost foarte slabă şi ani de zile, ori de câte ori se vorbea de ataşamentul României la valorile UE se scotea în evidenţă participarea foarte slabă', a mai comentat şeful statului.

Întrebat dacă va mai merge duminică în supermarket, cum face de regulă în zilele în care sunt alegeri, Băsescu a răspuns: 'Eu nu candidez în niciun fel. Vom vedea'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ