Război între TRAIAN BĂSESCU şi MIHAI GÂDEA

| 23 sep, 15:15

Traian Băsescu a anunţat miercuri că va da în judecată Antena 3, după ce într-o postul tv a prezentat, într-o emisiune difuzată marţi seara, documente care ar dovedi că fostul preşedinte ar fi fost plătit de fosta Securitate pentru a da note informative.

"Este un fals de tip Antena 3 şi România TV, care luptă cu disperare să nu revin în viaţa publică. Antena 3 a prezentat un document absolut fals. Am o veste bună pentru Antena 3: Vă dau în judecată!" Eu vă spun că niciodată nu am primit bani de la Securitate. De când până când plătea Securitatea în dolari? Doar Gâdea e plătit în dosari de la Crescent, din banii furaţi de Voiculescu", a declarat Băsescu.

Citeste si: Antena 3 scoate la lumină un DOCUMENT BOMBĂ: Băsescu a primit bani de la Securitate

Ca răspuns la atacul lui Traian Băsescu, Mihai Gâdea a precizat că Antena 3 îl va da în judecată pe fostul preşedinte pentru "calomnie" şi "minciună".

Noi îl vom da în judecată pe Traian Băsescu. Personal îl voi da în judecată pe Traian Băsescu pentru minciuna şi calomnia spuse puţin mai devreme, afirmând că eu sau alţi jurnalişti Antena 3 suntem plătiţi din bani furaţi de la Crescent. Nu, noi suntem plătiţi din banii din publicitatea pe care o difuzăm în cadrul emisiunilor de audienţă şi va trebui să răspundă. Îl voi da în judecată pentru aceste declaraţii, pentru că nu permit unui individ care a avut legături foarte strânse cu Securitatea, care a nenorocit România, care a făcut lucruri îngrozitoare în aceşti ani de zile, să aducă asemenea atingeri în ceea ce mă priveşte sau în ceea ce priveşte orice alt jurnalist de la Antena 3", a declarat Mihai Gâdea.

"Şi am o veste proastă pentru Băsescu. În această seară, alte secrete crâncene din trecutul său vor fi scoase la iveală", a adăugat Mihai Gâdea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 sep, 16:07
liviuioan
--greSALA de picior- BA !
E greu sa inveti tenis la o varsta inaintata , poti invata regulamentul . Acum , e unii suparati si folosesc , catelusi pe post de copii de mingi , care profitand de viteza la care se joaca , mai piteste cate o minge , scormonind la coltul gardului . Depinde ce contine , SACUL MONICUTEI si daca rachetele sunt , racordate in GERMANIA .
23 sep, 15:35
T.Basescu
in atentia lui Dan si Dana Sultanescu
mai am o veste buna...
dau in judecata si site-ul Obiectiv,al lui Ghita..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ