Traian Băsescu anunţă DEZVĂLUIRI SPECTACULOASE. Scrisoare către români la final de mandat

| 08 dec, 2014

Președintele Traian Băsescu a acordat un amplu interviu cotidianului Evenimentul Zilei, în care analizează cei 10 ani de mandat. Traian Băsescu a luat însă decizia de a amâna difuzarea interviului până după finalizarea mandatului său.

De a luat această decizie Traian Băsescu? A lansat atacuri extrem de grele la adresa lui Victor Ponta? A cerut închisoarea pentru actualul premier? I-a trasat directive lui Klaus Iohannis? Oricare dintre aceste variante este posibilă, pentru că Traian Băsescu precizează că nu dorește să se implice în bătălia internă. Ce se va întâmpla oare până pe 15 ianuarie 2015 ca să se poată da drumul la interviul lui Traian Băsescu?

 

”Dragi cititori,

Așa cum ați fost anunțați în ediția de sâmbătă, 6 decembrie 2014, urma ca începând de astăzi să fie publicat un interviu amplu în cotidianul ”Evenimentul Zilei”, un interviu pe care l-am dorit a fi definitoriu pentru cei 10 ani de mandat ca Președinte al României.

De comun acord cu redacția ”Evenimentului Zilei” am hotărât amânarea publicării interviului pentru a doua parte a lunii ianuarie a anului 2015, cu toate că materialul editorial este gata.

Am luat această decizie ținând cont de situația complicată la nivel instituțional și de dinamica evenimentelor de pe scena politică internă din acest sfârșit de an. În consecință, nu am dorit să introducem acest interviu într-o bătălie politică internă.

Am convingerea că decizia va fi pe deplin înțeleasă de cititorii ”Evenimentului Zilei”, cărora le mulțumesc din tot sufletul pentru modul în care m-au susținut în toți acești ani și îi asigur de toată dragostea și respectul meu. Împreună am făcut o Românie mai bună!


Cu drag,

Traian Băsescu

Președintele României”, se arată în scrisoarea adresată de președintele Traian Băsescu, către cititorii EvZ.

Cum a influențat Traian Băsescu negocierile cu FMI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 2014
ion ion
comentariu
ULTIMILE MINCIUNI
08 dec, 2014
Valy
Editura cauta urgent colaboratori sau parteneri pentru promovare online.
Oferta este valabila pentru toate localitatile din tara.
Cerinte:
- cunostinte minime de operare pc, internet si office;.
- implicare si dedicare;.
- seriozitate si perseverenta.
Oferta:
- un contract de comision foarte avantajos in functie de realizari;.
- programe de instruire periodice;.
- cursuri gratuite;.
- program de lucru 1 - 1:30 ore pe zi;.
- munca intr- o echipa tanara si dinamica.
Persoanele interesate pot lasa un mesaj cu textul: "Info" pe mail : [email protected] si vor primi informatii suplimentare.
08 dec, 2014
Cozma Lavinia
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
08 dec, 2014
Marius Puiu
oferta
Oferta de lucru serioasa ! NU este necesara nici-un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber). Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ