Traian Băsescu: Aş merita o pensie mai mare. Cât primeşte fostul preşedinte în prezent

| 03 iul, 13:15

Fostul președinte Traian Băsescu a anunțat că are o pensie de 3.030 de lei, dar a adăugat că ar merita una mai mare, în contextul unei discuții despre pensiile speciale.

Traian Băsescu a criticat măsurile economice luate de Guvernul Ponta, inclusiv pensiile speciale: ”Multe din măsuri sunt absolut criticabile, ca de exemplu furtul din banii de pensii”, a declarat fostul președinte, care a adăugat că ”aceste pensii speciale care nu reflectă contribuția ta de-a lungul vieții la fondul de pensii sunt un furt”.

”În același timp, este utilizat de Ponta ca mijloc de mituire a unor largi categorii. Sigur că n-aș fi spus niciodată nimic dacă celor care au luptat în Afganistan și în Irak li s-ar fi creat și o pensie specială, ca veterani de război. Dar cu cei care, slavă Domnului, înainte de Revoluție, Armata a fost mai mult la munci agricole.

Și eu aș merita o pensie mai mare, că pensia mea e de 3.030 de lei, da? Un subofițer de la Ministerul Apărării iese cu o pensie mai mare. Câți oameni ar merita o pensie mai mare? Dar pensiile sunt în raport de contribuție”, a spus Traian Băsescu, vineri, la Gândul Live.

 

Citeşte şi: Băsescu, critici dure la adresa premierului interimar: "Şi-a trădat aliatul"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ