Traian Băsescu: Având informaţii despre norocul lui Ghiţă, am ridicat problema inclusiv în CSAT

| 03 iul, 12:04

Traian Băsescu afirmă că a sesizat inclusiv CSAT privind licitaţiile publice pe care le-a câştigat Sebastian Ghiţă, însă mai mult de atât un preşedinte nu poate face.

Traian Băsescu îşi aminteşte că a sesizat informaţiile privind contractele publice pe care le câştigă Firmele controlate de Sebastian Ghiţă şi chiar a ridicat problema în CSAT, însă mai departe el, ca preşedinte, nu are prerogative mai departe.

"Având informaţii despre norocul pe care îl avea Ghiţă la câştigarea licitaţiilor, am ridicat problema inclusiv la CSAT şi la alte instituţii din cadrul CSAT. Mai mult de atât nu aveam ce face, că nu preşedintele organizează licitaţii. E clar că Ghiţă a fost un om norocos. Acum nu mai pare atât de norocos. De ce şi-a pierdut norocul, nu ştiu să vă spun. Cred că a beneficiat şi de o anumită susţinere, dar nu o spun mai mult de atât."

Traian Băsescu a mai arătat că ştie despre existenţa unei legături între Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta.

"Sebastian Ghiţă este un partener al lui Victor Ponta şi probabil unul dintre finanţatorii campaniei electorale."

Citeşte şi: Traian Băsescu: Acuzaţia de conflict de interese adusă lui Victor Ponta este foarte forţată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ