TRAIAN BĂSESCU avea toate pârghiile să-l demită pe FLORIAN COLDEA

| 16 feb, 10:11

Liderul deputaților liberali, Ludovic Orban, crede că Traian Băsescu avea toate pârghiile pentru a-l demite pe prim-adjunctul SRI, Florian Coldea.

Liderul deputaților liberali, Ludovic Orban, crede că Traian Băsescu avea toate pârghiile pentru a-l demite pe prim-adjunctul SRI, Florian Coldea. Putea să o facă inclusiv în ultima zi de mandat, dacă avea bănuieli că acesta ar fi făcut ilegalităţi, aşa cum pretinde Elena Udrea, spune Ludovic Orban.

„Preşedintele putea să-l elibereze din funcţie pe prim-adjunctul SRI, deoarece numirea e atributul preşedintelui, aşa că să nu mai facă pe niznaiul Traian Băsescu! Iar dacă ar fi avut orice fel de dubiu legat de Florian Coldea, ar fi putut sa-l elibereze din funcție și în ultima zi de mandat de președinte. Povestea asta că știa de Coldea și că el nu are nicio atribuție în ce priveşte funcționarea SRI e o gogoașă care e servită marelui public”, a spus deputatul Ludovic Orban.

Traian Băsescu a fost întrebat zilele trecute cum comentează acuzațiile aduse de Elena Udrea directorului interimar al SRI, Florian Coldea, și dacă știa de ele. Traian Băsescu a recunoscut că știa, că Elena Udrea îl informase, dar a spus că președintele nu putea face nimic, pentru că nu are pârghiile necesare. Comisia de control parlamentar este cea care poate să ceară socoteală, a subliniat fostul președinte.

Orban crede că audierea lui Traian Băsescu e necesară.

„După părerea mea, întreaga activitate desfășurată de Elena Udrea în ultimii zece ani, în mandatul de președinte al lui Traian Băsescu, s-a făcut în mare parte cu informarea și cu acordul președintelui”, a conchis Ludovic Orban.

Citeşte şi: DENUNŢUL Elenei Udrea împotriva lui COLDEA. Documentul scris de UDREA la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ