Traian Băsescu, către ministrul Vâlcov: Să mai faceţi crucile şi din mers

| 17 dec, 2014

Ceremonia de depunere a jurămintelor noilor miniștri nu a fost lipsită de momente comice. Nu doar miniştrii Liviu Pop şi Sorin Câmpeanu au intrat în vizorul preşedintelui Traian Băsescu ci şi noul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov. Şeful statului i-a sugerat acestuia, dar şi colegilor săi să-şi facă semnul crucii din mers pentru grăbirea evenimentului.

După ce preşedintele Traian Băsescu i-a făcut de râs pe cei doi miniştri Mihai Câmpeanu şi Liviu Pop, a venit rândul proaspătului ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov. „Să mai faceţi crucile şi din mers, ca să meargă ceremonia mai repede”, i-a spus Băsescu lui Vâlcov.

Nici de această dată, noii miniştri nu au putut sărbători cu şampanie. Ceremonia a respectat formatul obişnuit al austerităţii.

La finalul evenimentului, gestul de marcă i-a aparţinut premierului Victor Ponta care apărut dezamăgit de plecare în grabă a preşedintelui, aşa că a întins mâna şi a salutat în gol.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ