TRAIAN BĂSESCU, chemat în instanță

| 20 noi, 2014

Preşedintele Traian Băsescu este astăzi citat în procesul cu Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat în luna mai a acestui an. Şeful statului nu este obligat să se prezinte în instanţă, putând fi reprezentat de un apărător ales sau din oficiu.

Magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis, în urmă cu o lună şi jumătate, la primul termen al procesului în care bărbatul este judecat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, ca Traian Băsescu să fie citat în calitate de martor. Atunci procesul s-a amânat în lipsa de procedura cu partea vătămată.

Pe 23 iunie, Adrian Zglobiu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Constanţa, sub acuzaţia de tulburare a liniştii şi ordinii publice, dosarul fiind trimis la Judecătoria Constanţa.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din Constanţa, l-a scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, pe preşedintele Traian Băsescu, în momentul în care acesta a coborât de pe nava-şcoală bricul „Mircea".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ