Traian Băsescu, declaraţie neaşteptat de DURĂ despre prezidenţiabilul IOHANNIS

| 09 sep, 2014

Prezent la o emisiune de televiziune, președintele Traian Băsescu a lansat un atac extrem de dur la adresa prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis. Președintele l-a acuzat pe Iohannis că este un politician slab și mincinos.

"Omul slab, care se pliaza, ar minti daca ar putea minti. Acum a spus ca nu a avut nicio legatura cu suspendarea, dar a recunoscut ca a dat mandat Forului german sa voteze. Sa stiti ca si eu m-am inselat in faza initiala cu Iohannis, dupa care l-am urmarit atent in evolutie, si mi-am dat seama cat e de subred ca si caracter, e mare, reputatie de neamt, numai ca nemtii nu prea mint, nu se baga in jocuri murdare. Daca nu a stiut, ce sa cred despre intelectul lui? Daca nu intelegi ce ti se intampla, cum Dumnezeu vrei sa fii presedinte, in situatii minore, daramite sa fii intr-o discutie cu niste sefi de stat harsaiti Nici eu nu le-am stiut pe toate, dar nivelul de inteligenta a fost suficient ca sa nu fiu pacalit nici la primul mandat", a spus Traian Băsescu.

Citeşte mai mult pe romaniatv.net.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ