Traian Băsescu, despre aducerea lui Munaf: Epopeea răpirii ziariştilor din 2005 în Irak pare să se fi terminat

| 27 aug, 18:52

Traian Băsescu îi urează bun venit lui Mohammad Munaf, cel care are de executat o pedeapsă de 10 de închisoare în dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak.

"Bine ai venit Mohammad Munaf . In sfârșit, epopeea răpirii ziaristilor din 2005 in Irak pare, repet, pare sa se fi terminat.

Omar Hayssam, cu cetățenie romana si siriană, principalul organizator al răpirii, a fost recuperat in 2013 si adus in țara pentru a-si ispăși condamnarea de 20 ani de închisoare pentru terorism, data in 2007 de ICCJ.

Citeşte şi:  Mohammad Munaf a fost adus în ţară. Cum arată după 10 ani irakianul implicat în răpirea jurnaliştilor

Astăzi si cetățeanul american si irakian Mohammad Munaf,complicele lui Omar Haysam, a fost adus in țara pentru a ispăși condamnarea la 10 ani de închisoare data de Curtea de Apel București in 2007 (bagă mare Abraham).

Citeşte şi:  Cum comentează jurnaliştii răpiţi în Irak aducerea lui Munaf în ţară

Mi-am dorit mult sa se întâmple așa, pentru ca am tratat răpirea celor trei jurnaliști ca pe un atentat la siguranța naționala", conchide Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ