Traian Băsescu îi dă o replică acidă lui Iohannis: Își pierde vremea cu postatul pe un salariu de 6 mii și ceva de lei

| 31 mar, 22:38

Fostul președinte Traian Băsescu i-a dat o replică usturătoare președintelui Klaus Iohannis după 100 de zile de mandat. Dânsul postează, cam cu asta își pierde vremea, pe un salariu de 6 mii și ceva de lei, postacii la partide primesc mult mai puțin pentru operațiunea asta”, a declarat Băsescu.

„Vă mărturisesc că n-am văzut declarația, pentru că eu azi am terminat să mă mut, deci am preocupări mult mai înalte legate de o operațiune în care, dacă vreți o comparație, când e să divorțezi, ori zugrăvești, ori te muți, nervii sunt întinși la maxim când faci astfel de operațiuni. Vă mărturisesc că n-a spus niciun neadevăr. Sunt pensionar și postez pe Facebook, sunt pensionar după 44 de ani și 6 luni de muncă.  Suficient ca să ai dreptul să mergi la pensie, mi s-a părut o notă de dispreț pentru pensionari, o mare greșeală politică. În ceea ce privește postatul, Dumnezeu să mă ierte, dacă cineva îl întrece pe Iohannis la postat în Românica (..) Dacă dânsul postează, cam cu asta își pierde vremea, pe un salariu de 6 mii și ceva de lei, postacii la partide primesc mult mai puțin pentru operațiunea asta”, a declarat Băsescu, la B1TV.

Citește și:  Klaus Iohannis, ATAC fără precedent la adresa lui Traian Băsescu: "E postac"


 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 22:05
INFORMATZII
.......ce specimen pervers shi abject este acest individ ,numitul bãsescu traian.........cât tupeu are când spune nemernicul:"...mi s-a pãrut o notã de dispret pentru pensionari, o mare gresealã politicã......" zice nemernicul...........nu recunoashte cã el personal, cu o satisfactzie fãrã limite a tãiat salariile shi pensiile ROMÂNILOR...........blestemat fie el shi numele lui , shi familia lui , shi nepotzii nepotzilor lui în veci de veci, shi totzi cei din gashca lui de shacali , AMIN, AMIN,AMIN........sfânta SÃRBÃTOARE a PASHTILOR shi fiecare lumânare aprinsã la MAREA ÎNVIERE PASCALÃ de cei care au suferit pe urma lor sã aducã împlinirea blestemelor asupra lor pentru totdeauna............AMIN , AMIN , AMIN..........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ