Traian Băsescu îi dă replica lui Ponta: Dacă te ducea mintea să înveți câte ceva de la mine, astăzi ai fi fost președinte

| 20 oct, 08:35

Traian Băsescu îi dă replica lui Victor Ponta, după ce premierul a declarat că PSD are doar un adversar politic, în persoana acestuia. „Ai fi fost președintele României dacă te ducea mintea să înveți măcar ceva de la mine”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citeşte şi: Ponta: Azi văd doar un singur ADVERSAR PUTERNIC, Băsescu. În opoziţie sunt doar nişte HOLOGRAME

„Ponta, orgoliul, propaganda şi minciuna nu pot înlocui inteligenţa!

Politic avem doar un adversar. Tot pe Băsescu. El culege ce a semănat. E singurul care are capacitatea de a se lupta cu noi, dar așa cum l-am bătut de fiecare dată, putem s-o facem și de acum încolo”, a spus Ponta.

Ascultă, Ponta, n-ai înţeles nimic. Nici azi nu pricepi că, în noiembrie 2014, nu eu ţi-am fost adversar, ci Iohannis. Din acest motiv ai şi pierdut alegerile prezidenţiale. Dacă n-ai aflat, te asigur eu că n-am candidat in 2014.

Iar dacă te ducea mintea să înveţi măcar câte ceva de la mine, cu siguranţă astăzi ai fi fost preşedintele României.

Eşti încă tânăr şi, cred eu, încă poţi să mai afli că orgoliul, propaganda şi minciuna nu ţin loc de inteligenţă şi experienţă”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ