Traian Băsescu îi răspunde lui Dan Mihalache

| 29 iul, 21:46

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit miercuri în cadrul emisiunii”Ultimul cuvânt” de pe B1 TV, despre faptul că șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, a afirmat că a găsit la o instituție prezidențială în paragină.

”Nu știu de ce domnul Mihalache simte nevoie să facă astfel de aprecieri pentru că acea clădire este întreținută la standardele normale ale unei intituții publice”, a spus fostul șef al statului, precizând că în spațiul alocat administrației nu este lux. 

”În spațiul rezervat administrației este austeritatea rezervată institițiilor publice”, a spus Băsescu.

”M-a derajnat că a spus că nu există Intranet. Asta e o minciună sau dânsul nu știe cum e cu Intranetul. Mă pot duce să îi fac un curs că acum am timp. La Președinție arhiva este electronică. Consilierii și președintele nu lucrează decât pe documente originale. Cancelaria repartizează documentul original pe departamente. După aceea, el se arhivează electronic și poți să revii pe el electronic. Mai este un lucru acolo. Accesul în arhivă este limitat”, a mai spus Traian Băsescu. 

Întrebat ce post ocupă Dan Mihalache în Administrația Prezidențială, fostul președinte a declarat:  ”Nu exist post de șef al Administrației. Mihalache se împăunează cu funcția asta, nu oa are. În mandatul meu nu a existat.(...) La mine șeful cancelariei primea toată corespondența și ce venea prin registratură și ce venea direct de le instituții. Șeful cancelariei repartiza corespondența pe departamente”, a mai spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ