Traian Băsescu îl atacă din nou pe Victor Ponta, pe tema fondurilor europene

| 03 mai, 14:36

Traian Băsescu a ieşit din nou la atac împotriva premierului Victor Ponta. De data aceasta, Băsescu îi reproşează necheltuirea fondurilor europene, deşi rata de absorbţie a crescut exponenţial.

Traian Băsescu îl acuză pe Victor Ponta că degeaba se laudă cu creşterea ratei de absorbţie a fondurilor europene, deoarece contractele pe care se încasează aceşti bani au fost semnate în timpul guvernului Emil Boc.

Mai mult, Băsescu dă de înţeles că se doreşte desfiinţarea DNA, pentru ca politicienii corupţi să aibă acces sigur la banii europeni.

Traian Băsescu păe Facebook:

"Plagiatorul mincinos

Din barurile de prin Emirate, plagiatorul mincinos spune, citez: "Absorbția de fonduri europene a crescut de la 7% la peste 53%, iar toate programele europene au fost deblocate. Acum avem și noul exercițiu financiar”.
Ce nu spune plagiatorul mincinos :

1.Cei 53% au fost absorbiţi în baza contractelor semnate în timpul lui Emil Boc.

2.În cei peste trei ani de mandat ai plagiatorului mincinos, nu s-a semnat nici un contract semnificativ pe banii europeni din cauza incompetenţei şi corupţiei “celui mai cinstit guvern”.

3.Din cele 19 miliarde de euro alocate de UE pentru fondurile de coeziune (autostrăzi, căi ferate, regularizări de rîuri, calificare şi recalificare personal, modernizare spitale şi şcoli, anvelopare blocuri, creare locuri de muncă etc) sub conducerea plagiatorului mincinos, ţara va pierde aproximativ 7 miliarde de euro, pentru că “cel mai cinstit guvern” se teme de DNA.

4.După ce ascunde că incompetenţa şi corupţia actualului guvern vor face ca România să piardă cel puţin 7 miliarde euro la sfîrşitul acestui an, plagiatorul mincinos ne povesteşte cît de bine va folosi banii din noul exerciţiu financiar al UE. Păi, măi mincinosule, dacă acum DNA-ul te împiedică să cheltuieşti banii pe care îi ai la dispoziţie pînă la sfîrşitul anului, cum crezi că nu te va încurca de anul viitor încolo? Chiar speri să desfiinţezi DNA-ul pentru a da dezlegare la bani europeni clientelei corupte?

De trei ani, plagiatorul şef al ţării mizează totul pe propaganda mincinoasă, bine susţinută de învăţăceii turnătorului Felix de la A3 şi de ai mai tînărului urmaş ai turnătorului, Sebastian Ghiţă de la RoTV.
Vai de tine şi de clica ta, cînd românii vor înţelege cît i-ai minţit."

Citeşte şi: Ce notă îşi dă Victor Ponta după trei ani de guvernare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mai, 16:24
BASINESCU,MARELE CRIMINAL
DA,SUNT UN MARE MINCINOS SI EXCROC
RECUNOSC,CU MANA PE CHILOTII LU CURVEA,CA SUNT PLAGIATOR,CRIMINAL,HOT
IMPOTENT FIZIC SI TELECTUAL.SUNT TURNATOR,SECURIST,COMUNIST,NAZIST SI
GOLAN DE BARCA.PONTA,ESTE CEL MAI MARE OM DIN ROMANIA,EU,SUNT UN JEG
03 mai, 16:21
STALIN SI LENIN
BA TIGANE TATAR SI CHIOR
DUTE DRACULUI DE NEBUN,LOCULTAU,CU FAMILIA TA BORFASA,ESTE LA BALACEA
NCA, SI LA JILAVA.AL DRACULUI MAI ESTI,TIGANE LATRATOR DE CURVE.
CRIMONALE,BORFASULE,CAINE,HULIGANULE,TEMBELULE..LANGA CURVEA !!!!
03 mai, 16:20
STALIN SI LENIN
BA TIGANE TATAR SI CHIOR
DUTE DRACULUI DE NEBUN,LOCULTAU,CU FAMILIA TA BORFASA,ESTE LA BALACEA
NCA, SI LA JILAVA.AL DRACULUI MAI ESTI,TIGANE LATRATOR DE CURVE.
CRIMONALE,BORFASULE,CAINE,HULIGANULE,TEMBELULE..LANGA CURVEA !!!!
03 mai, 15:46
liviuioan
-- VISE EROTICE--
Saracul--SORICUT-- umbla dupa pisicut inca din 2004--dupa ancheta procurorului in cazul FLOTA . Nici cu coabitarea nu i-a iesit si canta la acelasi pian vechi in albia lacului secat .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ