Traian Băsescu: Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost înfrânt, eu am îngenuncheat sistemul

| 07 sep, 2014

Traian Băsescu a declarat sâmbătă seara, la Sânnicolau Mare, că România este o ţară sigură, în care e bine să trăieşti. De zece ani sunt într-o dispută cu un sistem pe care domnul Iliescu l-a protejat, pentru că aşa a înţeles el; un sistem de care domnul preşedinte Constantinescu s-a declarat înfrânt, un sistem pe care eu zic că l-am îngenuncheat", a punctat preşedintele.

"Vă asigur că şi trecerea prin criza economică şi criza de securitate care există în regiune sunt lucruri care ar fi putut fi mai rele decât au fost, dar în primul rând pentru că românii au fost cinstiţi cu ei, au acceptat, chiar şi cu supărare, să se întâmple lucruri care s-au întâmplat. Astăzi, România este o ţară sigură, o ţară în care, eu spun cu bucurie că este bine să trăieşti', a spus preşedintele.

Şeful statului a mai afirmat că, în mandatele sale, 'a reuşit să îngenuncheze un sistem de care Emil Constantinescu se declara 'înfrânt''.

'De zece ani, sunt într-o dispută cu un sistem pe care domnul Iliescu l-a protejat, pentru că aşa a înţeles el; un sistem de care domnul preşedinte Constantinescu s-a declarat înfrânt, un sistem pe care eu zic că l-am îngenuncheat. A fost o luptă cumplită, dar energia mi-am luat-o de la oamenii care au crezut în mine, şi sunt mulţi cei care au crezut în mine', a subliniat Traian Băsescu.

Preşedintele României a participat sâmbătă la Zilele Oraşului Sânnicolau Mare, localitate unde, în octombrie 2009, şi-a lansat campania pentru cel de-al doilea mandat. El le-a promis localnicilor că va reveni în oraşul lor şi după ce nu va mai fi la Cotroceni şi va avea o agendă mai puţin ocupată.

În cadrul manifestărilor, Traian Băsescu a participat la dezvelirea bustului unionistului Nestor Oprean, la o şedinţă a Consiliului Local şi la o recepţie la Castelul Nako din oraş, după care, împreună cu soţia sa, Maria, au înmânat diplome mai multor cupluri care au aniversat 50 de ani de căsnicie.

La plecare, i-a asigurat pe locuitorii din Sânnicolau că 'nu poţi uita oraşul în care ţi-ai anunţat candidatura la preşedinţie'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 sep, 2014
tyrex
Tu bai alcoolistule nu ai infrant sistemul ba din contra l-ai pus in slujba ta exact ca Ceausescu. Ai ajuns un dictator paranoic care ai transformat justitia si partidele politice ( daca se pot numi asa) in jucariile tale personale, batjocorind sistematic poporul si Romania atat la intern cat si la extern. Sugator asiduu la p...a Marelui Licurici ai vindut tara si ai transformato in colonie a perciunatilor si golanilor de la Bruxelles. In 45 la Yalta prietenii tai la care sugi ne-au vindut lui Stalin ca pe un sac de cartofi, atunci eram un gunoi neinteresant, acum dintro data mari prieteni ca au interes sa puna bocancul pe granita Rusiei. Nu rusii sunt de vina de 60 de ani de komunism ci aia care ne-au vindut si au deschis poarta komunismului iar komunismul a fost bagt in romania de evrei. NU mai masluiti istoria cum va imping interesele voastre meschine.Tu nu ai infrint sistemul CI AI PROFITAT LA MAXIMUM DE EL IMPINGIND DICTATURA LA EXTREM. O sa platesti si tu pentru tot ce ai facut , nu scapi.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ