Traian Băsescu, invitat să se alăture echipei PMP

| 21 noi, 2014

Secretarul general interimar al Partidului Mişcarea Populară (PMP), Clement Negruţ, a declarat vineri, la Oradea, că îl aşteaptă pe Traian Băsescu să se înscrie în PMP pentru ca, "intrând într-o nouă etapă, partidul să atace cu curaj alegerile locale din 2016, unde vizează un scor foarte bun".

'Îl aşteptăm pe domnul preşedinte în partid, în decembrie. Chiar zilele acestea, alaltăieri, domnia sa şi-a manifestat din nou intenţia ca, imediat după ce îşi va preda mandatul, să se înscrie în Mişcarea Populară,' a declarat, în conferinţă de presă, secretarul general interimar al PMP, deputatul Clement Negruţ.

Acesta a precizat că PMP intră într-o nouă etapă, de întărire a organizaţiilor inclusiv pentru eliminarea 'oricăror viduri de putere în organizaţii, din punct de vedere al autorităţii', partidul urmând să fie, în scurt timp, 'foarte prezent şi curajos pe scena politică'.

'Vreau să întărim echipele în fiecare judeţ pentru a ne pregăti temeinic pentru alegerile din 2016. Partidul Mişcarea Populară s-a născut anul acesta, iar traiectoria şi traseul nostru, deşi a trecut prin două bătălii, este capăt final staţie 2016. Noi pentru asta încercăm să ne structurăm. După congres, în primăvara anului viitor, vom avea din nou o reaşezare a organizaţiei în toate judeţele şi categoric atacăm cu curaj alegerile locale din 2016, unde vrem să scoatem un scor foarte bun', a precizat Negruţ.

Citeşte şi: Cristoiu, ipoteză cutremurătoare pentru Băsescu. Ce se ascunde în spatele dosarului Alinei Bica

Acesta se află într-un turneu prin judeţele din vestul ţării, vizitând Bihorul inclusiv pentru cazul secretarului general al filialei judeţene, Daniel Mezea, care 'fără acordul conducerii centrale, a donat, între cele două tururi de scrutin, fără o motivaţie clară, locurile reprezentanţilor PMP în 12 secţii de votare din judeţ către UNPR'.

'Noi ne-am erijat într-un partid de dreapta şi ne-am declarat, în turul doi, pe o poziţie anti PSD, anti Ponta şi ca atare, nu cred că era corect să se întâmple acest lucru. În urma discuţiilor în conducerea filialei, Meze şi-a dat demisia din funcţie, rămânând totuşi membru PMP,' a precizat Negruţ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 noi, 2014
ilie
ba,daca voi credeti ca poporu poate crede ca PMP in fruntea caruia se afla o prasuta,va inselati.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ