Traian Băsescu îşi face campanie pe Facebook cu înregistrarea pe tema CAS

| 15 iul, 2014

Traian Băsescu se află în campanie politică, iar consultarea de ieri pe tema CAS cu premierul şi ministrul de Finanţe nu a avut decât un rol - de a genera un subiect de campanie politică.

Traian Băsescu a cumpărat spaţiul publicitar pe cea mai mare reţea socială, Facebook, pentru a promova una din înregistrările realizate la întâlnirea cu premierul Victor Ponta şi ministrul Finanţelor pe tema CAS.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este de părere că şeful statului, Traian Băsescu, se află într-o permanentă campanie politică prin care încearcă să denigreze tot ceea ce nu este în sfera lui de influenţă.

Citeşte şi: ÎNREGISTRAREA de la Cotroceni. Băsescu către Petrescu: Unde spuneaţi că aţi terminat: la Harvard, la Oxford?


"Dacă privim la procentul de români, spre exemplu, care utilizează internetul trebuie să recunoaştem că nu este foarte mare. Sunt circa nouă milioane, deci sub 50%, iar Facebook-ul 5,8 milioane. Este totuşi un acces la 9 milioane de oameni. Oricât m-aş duce la o televiziune mai mult de un milion nu are orice rating are în seara respectivă", declara în urmă cu un an preşedintel.

Conform informaţiilor din piaţa de publicitate online costul unui LIKE pe Facebook este de aproximativ 0,2 eurocenţi.

Postarea pe care o promovează preşedintele cu bani a adunat până în prezent peste 2.000 de LIKE-uri şi aproximativ 700 de distribuiri.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ