Traian Băsescu l-a DESFIINŢAT pe un jurnalist "băsist": Lingăii aștia de clanțe

| 25 feb, 11:00

Traian Băsescu l-a atacat DUR pe jurnalistului Dan Tăpălagă, editorialist la HotNews, considerat unul dintre jurnaliştii "băsişti" de presa anti-Băsescu.

Traian Băsescu s-a referit la informația potrivit căreia că președintele Klaus Iohannis nu s-ar fi consultat cu partenerii americani înainte de desemnarea lui Eduard Hellvig la SRI.

Citeşte şi: Băsescu, vizită la Udrea în arest la domiciliu: Încerc s-o conving că n-am abandonat-o

Reacţia fostului preşedinte

"Vă spun public la fel au aflat și de la mine de numirea lui Maior și Ungureanu. Nu trebuie să ceri aprobare de la ambasade. E tipul acesta de slugi care ling clanțe la ambasade, ați întrebat la Ambasada SUA?  Cine e ambasada SUA pentru un șef de stat? Dacă vreau să mă consult pe o problemă, sun la Biden sau la Obama, dar nu la ambasada de la București (…) Niciodată nu m-am consultat la numiri cu nimeni. Nici la procurori, nici la nimeni. Lingăii aștia de clanțe mereu dau impresia că le știu pe toate și că îi sună ambasadorii. După două luni de la terminarea mandatului, am ieșit din haina președintelui și îmi permit să mă exprim liber", a punctat Traian Băsescu, conform Reporter Virtual.

Citeşte şi: Zi crucială pentru ELENA UDREA. "Contează mult că mă susţine Traian Băsescu"

"Toate informatiile culese de HotNews.ro indica fara mari dubii ca presedintele Klaus Iohannis nu s-a consultat cu partenerii americani inainte de a face una dintre cele mai importante miscari: nominalizarea unui nou sef SRI. Americanii ar fi fost anuntati sec, cu putin timp inainte, ca va fi Hellvig. Surse interne si externe supra-confirma acest fapt", scria Dan Tapalaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 feb, 12:00
liviuioan
--SANIA CU ZURGALAI--
Cantitatile neglijabile--dupa ani de pupaturi in partile dorsale--soarta purtatorilor de limbi . Acuma--STAPANUL INELELOR--joaca tare--ne da de inteles ca el conduce--ALIANTA CACANIE--si este nemultumit de alegerile --omului--pus de el in fruntea statului iar copii mici si prosti ling clantele usilor asteptand miruirea . Ce nu ne spune-- DRAGA STOLO--un episod din 2007--povestit de un ofiter--pe holurile unei ambasade cu multe usi si clante--SI LACRIMI . Atunci nu era JOE BIDEN .
25 feb, 11:58
Adam
Oferta pentru toate judetele
Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ