Traian Băsescu l-a pus la punct pe moderatorul Realitatea TV în direct. Cum l-a JIGNIT fostul preşedinte pe jurnalist

| 17 apr, 21:40

Traian Băsescu a acceptat invitația Realitatea TV și a mers la o emisiune. Însă, în studio, fostul președinte s-a contrat de la începutul emisiunii cu jurnaliștii și a încercat să-i pună la punct după ce moderatorul Octavian Hoandră a prezentat un mesaj de-al lui Cozmin Gușă.

Citeşte şi: DERAPAJ INCALIFICABIL Traian Băsescu, către un jurnalist: "Vai mama dumneavoastră!"

”Stă prost și cu matematica Gușă și cu logica. Orice număr înmulțit cu 0 dă zero. Hai să stabilim clar de ce am venit eu aici! Domnule Hoandră, imi sunteți antipatic și ca om și ca jurnalist. Vă consider foarte slab!

Mie mi-a criticat toată lumea mandatul de președinte, însă nu accept lecții. Doar în Africa se mai întâmplă ce se întâmplă la noi cu judecătorii, ca șefa de la ÎCCJ să se ducă la bilanțul DNA.”, a spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 apr, 21:55
xxx
Care ziarist / ziaristi ?!... Care moderator ?!...
18 apr, 21:12
Truda
I-ati curuit Domnule Presedinte,felicit si multa sanatate.
18 apr, 18:40
Pasha
L-a jignit pe ZIARIST? Voi ori nu stiti ce inseamna a jigni ori incercati sa manipulati.Oricare ar fi raspunsul "sa va fie rusine!"
18 apr, 13:49
i@gos
handra-un semidoct
Mai lasati-ma cu acest handra(lau); un taranoi care inafara faptului ca e concitadin cu ficusul de la cotroceni, e zero-barat!
Ca sa nu mai vorbim si de Dinu Paturica, alias ipocritul de bogdan!
Felicitari d-le Basescu!
18 apr, 20:45
MIHNEA
handralau
taranoiul asta de handralau se umfla-n pene de cand a ajuns ficusul la cotroceni. sunt din Sibiu amandoi. un prostalau mai mare ca handralaul asta nici ca s-a mai pomenit.
18 apr, 13:06
Ticu Isari Canada
Gusa, Rares, beshi panaramelor!
Ma bucur sa vad ca mai sunt oameni normali la cap, care vad adevarata fata a unei televiziuni condusa de Gusa. Mare prostalan acest Rares. L-a tinut pe Basescu si i-au carat pumni toti moderatori, doar, doar sa-l invete ei. Niste animale pe un singur om, halal jurnalisti. Nu tu inteligenta, nu tu educatie, nu tu profesionalism. Cat despre Gusa: mai bine isi facea seara la minstereasa, ca tot a ramas singura si se mai calma putin, ca prost ca noaptea este tare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ