Traian Băsescu: La mulţi ani, marinari!

| 15 aug, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a transmis joi un mesaj tuturor românilor, cu prilejul sărbătorii ''Adormirea Maicii Domnului'' şi Zilei Marinei Române, adresându-le gândurile sale cele mai calde şi sincere urări de sănătate şi bucurie alături de cei dragi

"Doresc să adresez tuturor românilor, în această zi în care prăznuim «Adormirea Maicii Domnului» și în care, deopotrivă, serbăm Ziua Marinei Române, gândurile mele cele mai calde și sincere urări de sănătate și bucurie alături de cei dragi.
Sărbătorim Ziua Marinei Române, o zi cu semnificații aparte pentru toți marinarii care servesc țara pe navele aflate sub pavilion românesc și pentru cei care muncesc în porturile noastre, prilej cu care le mulțumesc tuturor pentru dăruirea și profesionalismul de care dau dovadă zi de zi", se arată în mesajul preşedintelui.

Şeful statului a mai adresat mulțumirile sale tuturor militarilor care își desfășoară activitatea în slujba Forțelor Navale Române pentru devotamentul și pentru curajul de care dau dovadă în misiunile care le sunt încredințate. "Fie ca această zi de sărbătoare să ne aducă seninătate și speranță! La mulți ani, marinari!".

Președintele României, Traian Băsescu, se va afla la Izvorul Mureșului, judeţul Harghita - pentru a participa la slujba religioasă prilejuită de Hramul Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului”.

De asemenea, va merge şi la Oarba de Mureș, judeţul Mureș - pentru a participa la Cea de-a III-a ediție a Festivalului Cântecului Popular Patriotic „La Oarba şi la Iernut”.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 aug, 2013
Mamicamea.ro
O zi frumoasa pentru toti, fata mea se numeste maryam, asa ca sarbatorim

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ