Traian Băsescu, motiv de dispută între senatori

| 10 iun, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a fost astăzi motiv de dispută la Parlament. Democrat-liberalii îi acuză pe liderii Senatului că nu l-au invitat pe şeful statului la şedinţa solemnă de peste o săptămână, când camera superioară împlineşte 150 de ani de existenţă. Ar putea fi o simplă omisiune, încearcă o scuză vicepreşedintele Senatului.

„Este condamnabil faptul că preşedintele actual, şeful de stat al României, nu există în viziunea organizatorilor acestui eveniment istoric. Indiferent cine a fost în spatele omisiunii urgent este rugat de grupul PDL să repare eroarea. Constatăm aici că președintele României de drept, poziția întâi, Traian Băsescu tăiat și semneză cineva ca și cum ar fi șef de tarla”, a spus Dumitru Oprea, senator PDL.

„Toate invitațiile pentru acest eveniment au fost transmise sub semnătura președintelui Senatului, dacă este vreo omisiune îl întrebăm preşedintele Senatului... De fapt este obligaţia protocolară să se facă de către preşedinte”, a răspuns Cristian Dumitrescu, vicepreşedintele Senatului.

„Este destul de dificil pentru foarte mulţi dintre noi să ne gândim că la această mare sărbătoare a Senatului este cel care e „autorul unei tentative de omor cu premeditare a Senatului” și ale cărui vise, dacă ajungeau la îndeplinire, aceşti 150 de ani nu se mai împlineau”, a spus Georgică Severin, senator PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ