Traian Băsescu: Nivelul candidaţilor la prezidenţiale este foarte scăzut

| 20 aug, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a apreciat miercuri seară, într-o emisiune televizată, că nivelul candidaţilor la alegerile prezidenţiale este foarte scăzut şi că Elena Udrea nu ar fi intrat în competiţie dacă în cursă ar fi avut contracandidaţi precum Năstase sau Băsescu.

'La un moment dat Elena Udrea a spus că dacă ar fi fost în competiţie unul ca Năstase sau Traian Băsescu ea nu s-ar fi băgat (...) Asta a spus tot, a corespuns şi analizei mele. Nivelul candidaţilor, dacă priveşti la Ponta, chiar la Iohannis şi Tăriceanu, îţi dai seama că e un nivel foarte jos (...) Din acest motiv o sa vedeţi tot soiul de candidaţi. Dacă în competiţie ar fi fost un Adrian Năstase vă asigur că mulţi se temperau să mai piardă vremea să candideze, sau un Năstase cu Băsescu, nu ar fi fost atâtea candidaturi şi speranţe. Mi-a plăcut francheţea Elenei Udrea', a declarat şeful statului la B1TV. 

Traian Băsescu a apreciat că Partidul Mişcarea Populară (PMP) va avea un cuvânt greu de spus atât la apropiatele alegeri prezidenţiale, cât şi la alegerile din 2016, în ciuda atacurilor venite din partea unor politicieni şi trusturi de presă. Despre Elena Udre, candidatul PMP, el a afirmat că va fi unul dintre 'candidaţii extrem de activi şi uneori agresivi' în această campanie electorală şi că la întâlnirea avută miercuri cu delegaţia PMP a văzut o echipă unită şi optimistă în şansele candidatului lor. 

Traian Băsescu a mai menţionat că Elena Udrea are parte de un tratament nedrept şi incorect, fiind criticată pe considerentul că 'rupe unitatea dreptei', câtă vreme alţi candidaţi, precum Cristian Diaconescu sau Monica Macovei sunt trataţi cu indulgenţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ