Traian Băsescu, NOSTALGIC de Ziua Unirii Principatelor Române

| 24 ian, 13:17

Traian Băsescu serbează Ziua Unirii Principatelor Române cu gândul la perioada când era preşedintele ţării şi făcea băi de mulţime. Pentru a marca evenimentul, el a postat pe o reţea de socializare o fotografie făcută pe vremea când era şeful statului.

Nici fostul preşedinte, Traian Băsescu nu a uitat de români în ziua Unirii Principatelor. Acesta a postat pe pagina personală de facebook o poză, de la un eveniment care s-a desfăşurat pe vremea în care era şef de stat. 

În fotografie, Băsescu apare îmbrăcat într-un palton negru, cu un fular tricolor la gât şi înconjurat de oameni.

La nicio oră de la postare, Băsescu a strâns peste 5.000 de aprecieri, iar sute de internauţi i-au urat fostului preşedinte "LA Mulţi Ani!".

Citeşte şi: Klaus Iohannis şi Victor Ponta, împreună la Iaşi de Ziua Unirii. DISCURSUL celor doi lideri politic

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 ian, 10:22
delia
Cînd pasărea mălai visează
alții visează puscării,dar degeaba,propaganda A3 se va nărui.
Domnule Jiloveanu,cine a fost la putere în 2003 și în 2015 cînd dosarul Flota a fost tranșat ?
25 ian, 00:00
MIRCEA
ei hai
Da, "creatura" Basescu a bagat soparla uriasa la racoare. Si pe alti hotomani notorii : Voicu, Vantu, Fenechiu, SRS, Bombonel...
Si acum, cand ne uitam in fiecare zi cum justitia inhata hrebenciuci, si chiuari si adami - trebuie sa-i multumim lui Basescu pentru justitie si stat de drept.
25 ian, 10:16
lia
Corect!
24 ian, 17:06
teodor
ei da
Mai fratilor cum puteti asocia cuvantul UNIRE cu aceasta creatura?Acest individ si pdl-ul lui de care se dezice acum numai nenorociri a facut ...
25 ian, 09:43
jiloveanu constantin
comentariu
nu stiu daca merita sa il mai pomeniti ,sa il bagati in seama dupa tot ce a facut 10 ani de zile.eu unul as mai spune [scrie ] despre el atunci cind va intra pe poarta penitenciarului din rahova .omul care calca pe cadavre

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ