TRAIAN BĂSESCU: Nu trebuie aprobare de la ambasade pentru a numi şefii de la servicii

| 24 feb, 22:02

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat marți la B1 TV, referitor la faptul că președintele Iohannis a anunțat sec ambasada americană de propunerea lui Eduard Hellvig la SRI că și în timpul mandatului său reprezentanții SUA au aflat de numirea șefilor de la servicii din presă.

”Vă spun public la fel au aflat și de la mine de numirea lui Maior și Ungureanu. Nu trebuie să ceri aprobare de la ambasade. E tipul acesta de slugi care ling clanțe la ambasade, ați întrebat la Ambasada SUA?  Cine e ambasada SUA pentru un șef de stat? Dacă vreau să mă consult pe o problemă, sun la Biden sau la Obama, dar nu la ambasada de la București. Nu am luat în 10 ani nicio aprobare de la nimeni, dar am intuit și ce trebuie făcut bine pentru noi și credibil pentru parteneri. Dacă aș fi venit la SRI sau la SIE cu niște politruci fără culoare, cu siguranță mi-ar fi trebuit mult timp ca să îi fac credibili”, a spus fostul președinte. 

”Niciodată nu m-am consultat la numiri cu nimeni. Nici la procurori, nici la nimeni. Lingăii aștia de clanțe mereu dau impresia că le știu pe toate și că îi sună ambasadorii. După două luni de la terminarea mandatului, am ieșit din haina președintelui și îmi permit să mă exprim liber. Nimeni să nu mă considere președintele României, sunt cetățeanul Traian Băsescu. Președintele Iohannis nu avea nevoie de aprobarea sau consultarea nimănui, acesta e stadiul la care eu am lăsat România.”, a explicat Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ