Traian Băsescu: Obiectivul PMP la parlamentare este între 15 şi 20 de procente

| 20 iul, 17:56

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat miercuri, după aprobarea fuziunii cu UNPR, că obiectivul partidului pentru alegerile parlamentare din toamnă este obţinerea a 15-20% din voturile românilor.

Obiectivul este între 15 şi 20 procente pentru toamnă", a spus Băsescu, la finalul reuniunii Congreselor extraordinare ale PMP şi UNPR, în cadrul căreia s-a votat fuziunea celor două partide.   Întrebat dacă este de acord cu profilul de premier al lui Dacian Cioloş, despre care a vorbit liderul UNPR Valeriu Steriu, Băsescu a spus: „Pot fi de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu".   Preşedintele PMP a precizat că încă au mai rămas zone în teritoriu, în mediul rural, unde nici PMP şi nici UNPR nu aveau organizaţii, dar, în general, în urma fuziunii celor două formaţiuni, teritoriul este acoperit.

„Încă mai rămân pete albe în mediul rural unde nici noi, nici UNPR nu avem organizaţii, dar, în general, se rezolvă problema acoperirii teritoriului. În momentul de faţă avem, la nivel naţional, cei doi preşedinţi executivi, avem doi prim-vicepreşedinţi, până luni domnul Steriu îi va desemna şi pe ceilalţi doi, structurile în teritoriu fuzionează strict pe baza rezultatelor din alegeri, adică acolo unde organizaţia judeţeană de la UNPR a obţinut un scor mai bun are preşedinţia organizaţiei, acolo unde a obţinut PMP are PMP preşedinţia. Cel mai mare obiectiv pe care îl avem la Parlament este să avem grup pentru a putea fi reprezentaţi în secţiile de votare la alegerile din decembrie", a menţionat Băsescu.

Tag-uri: PMP, traian basescu, UNPR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 19:31
OffedRabe
lasix bad for dogs
Interestingly, both ER agonists such as estradiol and the sellective ER modulator SERM tamoxifen promote p53 antagonism lasix diuretic 100mg Median OS for patients treated with vemurafenib was 17

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ