TRAIAN BĂSESCU orchestra totul de la Cotroceni. GABRIEL SANDU, nou denunţ împotriva fostului preşedinte

| 11 mar, 22:36

Fostul ministru Gabriel Sandu cel ale carui denunturi au expus finantarile ilegale ale PDL-ului si mita din dosarul Microsoft vorbeste intr-un nou denunt despre fostul presedinte Traian Basescu. Afirmatiile lui Sandu par sa confirme ceea ce presa a spus in nenumarate randuri - faptul ca Basescu orchestra si coordona totul de la Cotroceni.

"Valerian Vreme mi-a spus că a stat de vorbă cu Preşedintele Traian Băsescu, iar acesta i-a interzis să se mai întâlnească cu mine altfel decât "la cafea duminica". M-am ridicat, mi-am cerut scuze şi am plecat. (...) Mi-au mai precizat că atât George Scripcaru, preşedintele PDL Braşov, cât şi Elena Udrea, mă urăsc şi doresc ca eu să dispar din partid.", a declarat Sandu, în faţa procurorilor.

"M-am întâlnit cu Claudiu Florică, iar din discuţii a reieşit scenariul că acesta, din comisioanele primite de el de la Microsoft ar putea deschide nişte companii off-shore şi ar putea transfera acolo nişte sume de bani din care eu aş putea să-mi onorez contribuţiile electorale în beneficiul PDL şi al preşedintelui", a mai spus fostul ministru, potrivit România TV.

Citeşte şi: DOCUMENT: Reacţia SRI despre cele 50 de DOSARE cu care ar fi fugit BĂSESCU de la Cotroceni

In plus Gabriel Sandu ii denunta si pe greii din PDL, actuali membri PNL, spunand nu doar ca stiua de paltile ilegale de la PDL dar ca erau chiar printre cei care faceau presiuni pentru obtinerea lor.

"În urma discuţiilor cu Primul-Ministru Emil Boc, Elena Udrea, Gheorghe Gherghina, am reuşit să obţin toate semnăturile necesare derulării licitaţiei hotărâte prin HG nr. 460/2009. Toate cheltuielile au fost dispuse, ordonate chiar prin presiuni efectuate de conducerea PDL, respectiv Emil Boc, Elena Udrea, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase, Alin Albu, Gheorghe Ştefan, iar asumarea de către mine a acestor obligaţii viza condiţionarea pentru menţinerea în funcţia de ministru al comunicaţiilor", se mai arata in denuntul lui Sandu.

Citeşte şi: Băsescu, atac DEVASTATOR la adresa Laurei Codruța Kovesi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mar, 23:21
LUNGU IULIANA
job
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ