Traian Basescu participă, miercuri şi joi, la Summit-ul UE-Africa

| 02 apr, 2014

Presedintele Traian Basescu participa, miercuri si joi, la Bruxelles, la lucrarile Summit-ului UE-Africa, informeaza un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, preluat de agentia Mediafax.

Presedintele va sustine miercuri, la ora 10.15, o declaratie de presa pe Aeroportul International "Henri Coanda" din Otopeni, iar la ora 15.00 (ora Romaniei) are loc primirea oficiala, la Bruxelles, de catre presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, si de catre presedintele Uniunii Africane, Mohamed Ould Abdel Aziz, si fotografia oficiala.

De la ora 15.30 (ora Romaniei), are loc participarea la Sesiunea de deschidere a Summitului Uniunea Europeana - Africa, iar de la ora 16.00 (ora Romaniei), este programata participarea la Sesiunea de lucru "Peace and Security" a Summitului Uniunea Europeana - Africa.

De la ora 18.00 (ora Romaniei), este programata participarea la Sesiunea de lucru "Prosperity" a Summitului, iar la ora 19.30 (ora Romaniei), participarea la fotografia oficiala. De la ora 20 (ora Romaniei), Basescu va participa la Dineul sefilor de stat si de guvern.

Presedintele are programata, joi, la ora 11.00 (ora Romaniei), participarea la Sesiunea de lucru "People" a Summitului Uniunea Europeana - Africa, iar de la ora 13.00, va avea loc Sesiunea de inchidere a Summitului Uniunea Europeana - Africa. De la ora 13.40 (ora Romaniei), este programata o declaratie de presa, iar de la ora 16.00 (ora Romaniei), participarea la receptia oferita de Majestatea Sa Regele Philippe al Regatului Belgiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ