Traian Băsescu: PNL şuntează legea votului prin corespondenţă. Face blat cu PSD

| 12 oct, 23:44

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, luni, că PNL "șuntează" legea privind votul prin corespondență și "face blat" cu PSD, deoarece "nici unii, nici alții nu vor acest tip de vot".

"Uitați-vă la cum șuntează legea votului prin corespondență. Au votat în realitate pentru respingerea legii votului prin corespondență propusă de Eugen Tomac. Era foarte bună legea. Puteau să o îmbunătățească, dar au eliminat-o pur și simplu. Au avut președinția Comisiei de Cod electoral. Au renunțat la ea", a spus Traian Băsescu, pus să dea exemple de blat între PSD și PNL.

Citește și:  Prima formă a legii votului prin corespondență va fi prezentată marți în Parlament

Liberalii au protestat, luni, pe holurile Parlamentului. Echipaţi cu banderole albe, deputaţii şi senatorii PNL, în frunte cu liderii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, s-au adunat în faţa sălii de plen de la Camera Deputaţilor, aducând cu ei un tablou uriaş. Motivul pentru care au decis să protesteze: întârzierea adoptării legii votului prin corespondenţă.

Autoritatea Electorală Permanentă urmează să prezinte, marți, o primă formă a legii votului prin corespondență Comisiei de cod electoral, urmând ca săptămâna viitoare proiectul să fie dezbătut de Senat.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ