Traian Băsescu: PONTA poate fi învins

| 10 iul, 2014

VICTOR PONTA CANDIDAT. Traian Băsescu a declarat joi că liderul social-democrat, Victor Ponta, poate fi învins în alegerile prezidenţiale dacă nu numai PNL şi PDL, ci şi celelalte partide de dreapta vor susţine în turul al doilea acelaşi candidat, în opinia sa fiind necesară încheierea unui protocol în acest sens, cât mai rapid.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 'Da, cred că da, poate fi învins, dacă PNL şi PDL ar avea înţelepciunea să renunţe la prostia pe care au declanşat-o, pentru că atunci a fost aranjament Blaga-Crin, amândoi aveau nevoie să-şi acopere rezultatul alegerilor. Dacă ar deveni foarte pragmatici, pe un protocol pe temele despre care am discutat, angajamentul că în turul doi vor susţine toţi acelaşi candidat, dacă nu reuşesc să ajungă la un angajament de prim tur, că sunt două variante, dar dacă ar reuşi să ajungă la un aranjament de turul unu, ar fi foarte bine şi repet, aici nu vorbesc numai de PNL-PDL, vorbesc şi de PMP, şi de PNŢCD, şi de Forţa Civică şi de PER, care au obţinut rezultate mai slabe, dar plecând de la realitatea mea, eu am câştigat alegerile prezidenţiale odată cu 1,5% în faţa lui Adrian Năstase şi a doua oară cu 0,5% în faţa lui Geoană, deci un procent contează la prezidenţiale, nu te poţi lipsi nici de cele două procente ale PNŢCD-ului, nici de cele şase ale PMP-ului, nici de cele două ale Forţei Civice, toate trebuie puse la un loc', a afirmat Băsescu la Adevarul.ro.

Citeşte şi: De ce este favorit VICTOR PONTA în cursa pentru Cotroceni

PREZIDENŢIALE 2014. El le recomandă formaţiunilor politice de dreapta să realizeze cât mai rapid un protocol pentru a avea şanse la prezidenţiale.

Citeşte şi: Victor Ponta Facebook. Ponta câștigă prezidențialele și pe Facebook

CANDIDAŢI PREŞEDINŢIE 2014. 'Suntem în iulie, dacă vor mai pierde vremea cu poveşti, riscă să nu mai aibă nicio şansă. Şansa ar fi rapid un protocol cu toate aceste partide, stabilit într-o discuţie, din turul unu sau din turul doi, dar câştigul major al unui protocol făcut foarte repede ar fi că ar permite acomodarea electoratelor. N-am spus un alt candidat dintre cei enumeraţi până acum, dar să determine unul dintre ei sau să stabilească să meargă în competiţie fără să se atace şi se angajează că în turul doi îl susţin pe cel care intră în turul doi', a mai spus preşedintele.

Citeşte şi: CT Popescu, despre șansele candidatului dreptei în fața lui Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ