Traian Băsescu: Ponta, un nou Kim Jong-Un. Va fi vai de noi cu un preşedinte ca el

| 21 sep, 2014

Preşedintele Traian Băsescu susţine că evenimentul de lansare a candidaturii premierului Victor Ponta la Preşedinţia României, care a avut loc pe Arena Naţională, a semănat cu cele organizate de liderul nord-coreean Kim Jong-Un.

'Să faci de ziua ta o asemenea manifestare arată că omul ăsta şi-a pierdut cumpătul şi controlul. Va fi vai de noi cu un preşedinte ca Ponta - Kim Jong-Un', a spus, duminică, Traian Băsescu.

Întrebat dacă a urmărit evenimentul, şeful statului a răspuns că l-a văzut la jurnalele de ştiri.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Ponta, un kitsch. Iohannis, susţinător al loviturii de stat din 2012

'Îmi era greu să urmăresc un asemenea eveniment în condiţiile în care semăna leit cu ce-am văzut pe la Kim Jong-Un, care se pare că este extrem de atractiv pentru Ponta', a răspuns Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a făcut declaraţiile duminică, în Parcul Herăstrău, după ce a semnat lista pentru susţinerea liderului PMP, Elena Udrea, la alegerile prezidenţiale.

Citeşte şi: Traian Băsescu despre Iurie Leancă: A fost în Ambasada URSS la Bucureşti

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 sep, 2014
justitiarul
A zis bine Basescu : va fi vai de noi - adica de el si toti cei care au furat sub conducerea lui.
21 sep, 2014
ElCondor
Nu zau .
Si daca era lalaiala si "fluturarile de maini" ale cotizantilor perdanti ai PARTIDULUI TAU, pe "ritmuri" de "apa trecE, bo;ovanii raman", cu chiorul, blonda si piticul ca personaje principale si "jurista M.M." TINANDU-VA HANGUL, TOT ASA AI FI ZIS. Cameleoane, cameleoane - ai bosorogit, te lasa "memoria" sI soldatii si tot la prostii ti-e gandul. Cum ai s-o votezi pe m.U.E. cand ai obligat-o sa-si lege trompele, ca sa nu-ti faca si alti bastarzi ...Lasa ca zilele trec cu sau fara voia ta, iar ceasul vesel zice : TIC,TAC ; TIC, TAC ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ