Traian Băsescu pregăteşte LOVITURA de GRAŢIE pentru Victor Ponta

| 05 mar, 08:59

Fostul preşedinte Traian Băsescu vrea să-i dea o lovitură dură premierului Victor Ponta în Parlament. Liderul din umbră al PMP negociază cu o parte din deputaţii UNPR pentru a rupe actuala majoritate parlamentară şi implicit debarcarea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului.

Fostul președinte Traian Băsescu revine în jocul politic și încearcă să își creeze un braț parlamentar, care să-i asigure o marjă de negociere. În Parlament, PMP-ul lui Băsescu s-a unit cu PND-ul condus de Daniel Fenechiu.

Citeşte şi:  BOMBĂ! Traian Băsescu şi Victor Ponta au fost informaţi de SRI în cazul Alinei Bica

În urma alipirii, grupul celor două partide numără 16 deputați, însă planrile sunt mai mari de atât. Surse din conducerea noului grup parlamentar ne-au precizat că se duc negocieri intense pe holurile Parlamentului, scrie stiripesurse.ro.

Echipa PMP-PND duce negocieri avansate cu 4 deputați de la UNPR-ul condus de Gabriel Oprea. ”Sunt negocieri avansate și vom încerca să-i aducem înapoi pe colegii care au fost la PPDD. Mulți sunt nemulțumiți de ceea ce au găsit la UNPR, tocmai de aceea sunt extrem de tentați să vină în noul proiect. Avem 4 colegi care își doresc să revină, dar purtăm discuții și cu alții”, ne-au declarat surse din PND-PMP.

Citeşte şi: PREVIZIUNI de COŞMAR pentru scena politică: Un cap stă să cadă!

Mișcarea lui Traian Băsescu s-ar putea dovedi una cu impact major în Parlament, pentru că oamenii lui Gabriel Oprea sunt cei care țin actualul Guvern în viață.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mar, 04:16
Ana
Daca DNA nu doarme si d-na Kovesi nu este in vacanta, asteptam lovitura de gratie in ce il priveste pe basescu. Cit tupeu sa ai sa mai scoti nasul in lume si sa ameninti.Hotul striga hotul. Chiar nu e nimeni in tara asta sa-i vina de hac? Locul lui este la racoare nicidecum in Parlamentul Romaniei. Romanii stiu cine este basescu si cei cu care se aliaza acesta. N-au decit sa viseze,parlament nu mai pupa ei never ever. Cum poti tu PMP sa te aliezi cu un specimen ca basescu .Halal.
05 mar, 11:24
gica
tradarea...
Daca UNPR-ul repeta figura cand a tradat si s-a unit cu PD ...nu-i mai vedem pe la tv ...basescu si adunatura de osti nu vor mai putea reveni iar la guvernare ...si daca Johanis se aliaza si distruge din nou sperantele romanilor nu va apuca finalul...lumea iese iar in strada...guvernul conduce bine si are rezultate mari dupa 25 ani...cu hotii care acum bat tribunalele mai stam asa inca 25 si Romania e cotropita de analfabeti si animatoare....ca ei au in afara miliarde si le e frica sa nu le piarda .....asta e miza si retrocedarile date unei diaspore americane....de aceea oamenii au flamanzit si copiii au devenit hoti si abrutizati.....inca mai e o speranta ...Victor Ponta ...
05 mar, 14:09
liviuioan
--mafia personala--
---conservata la borcan--un fel de--TE LEPEZI DE SATANA--Oricum, dupa dusul rece--servit de noi romanii--ar fi timpul -ca o noua generatie cu CV-UL LA VEDERE--PROFESIONAL SI MORAL--sa scoata din mocirla---CARUTA CU COVILTIR--MONDIAL .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ