Traian Băsescu s-a înscris în PMP: "Vreau să îmi apăr mandatele de preşedinte"

| 09 oct, 08:31

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a înscris astăzi în Partidul Mişcarea Populară. Traian Băsescu a subliniat că a decis să intre în viaţa politică din cauza evenimentelor de după 22 decembrie 2014. "Vreau să îmi apăr mandatele de preşedinte", a subliniat Băsescu.

Traian Băsescu a intrat oficial în lupta politică. Fostul preşedinte s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară la mai puţin de un an de la plecarea de la Cotroceni. Traian Băsescu a subliniat câteva dintre motivele pentru care a decis să reintre în viaţa politică.

"Campania furibundă de denigrare a celor mandate de la Cotroceni, efortul uriaş pe care îl depun trusturi mas-media şi instituţii ale statului pentru discreditarea mea personală mă obligă să revin.

Singura solutie pe care o am este revenirea în viaţa politică. Vreau să-mi apăr cele doua mandate şi sa ma apar si pe mine în faţa valului de denigrare".

Voi rămâne un politician extrem de incomod. Niciodată nimeni nu o sa imi inchidă gura. Sistemul trebuie să înteleagă că democratia nu este facultativa", a punctat fostul preşedinte.

În prezent, PMP este condus de deputatul Eugen Tomac şi are doar patru parlamentari.

PMP vrea să conteze şi în Parlament

Surse din partid spun ca asteapta sâmbătă, la Sinaia, la Consiliul Național al PMP, o serie de deputati din alte partide. Unul dintre aceștia, lider parlamentar, a confirmat pentru STIRIPESURSE.RO ca ia in calcul sa se inscrie in PMP.

"Am avut o discutie punctuala, dar nu am luat o decizie. Una e sa fim in discutii, alta e sa spun ca sunt membru PMP, as fi neserios sa spun ca am luat o decizie. Eu sper sa facem alianta cu PMP, sa gasim o solutie de colaborare. Daca nu, o sa iau atunci o decizie", a declarat liderul grupului PND din Camera Deputatilor, Stefan Burlacu.

Acesta a precizat ca va merge sambata la Sinaia la intalnirea PMP.

Oamenii lui Basescu spun ca au purtat discutii cu 25-30 de parlamentari de la care asteapta un raspuns.

Citeste si: Război între TRAIAN BĂSESCU şi MIHAI GÂDEA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 02:15
rally
un jeg national
acest dement a taiat salariile si a vrut sa taie si pensiile amaratzilor!!!!!ce mandat sa-ti mai apari,senilule????!!!poate un mandat de vreo 15 ani la Rahova!!!Doamne -ajuta-ti sa ajungi cat mai repede acolo,individ fara caracter ce esti~!!!!
09 oct, 15:22
lenin si basinescu
BA,NENOROCITULE BETIV,CHIOR,CURVAR SI BASINOS
DUTE LA JILAVA SI I-ATI CARNETUL DE CELULA 666.SA MORI IN EA, CU UDREA SI
NEAMUL TAU,DE CRIMINALI.HUO,CACACIOSULE ,FRICOS SI LAS.DI,BOALA.!!!
09 oct, 14:04
Dan Slugarescu
ha,ha,ha...pufosilor
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, că premierul Victor Ponta nu are nicio şansă să ocupe scaunul de la Cotroceni, întrucât stânga nu va putea învinge dreapta, dacă cea din urmă este destul de înţeleaptă să se unească, având în vedere că cifrele sale sunt peste cele înregistrate de socialişti. Şeful statului a invocat lipsa de credibilitate pe care premierul o are în faţa a două chestiuni de o importanţă majoră: lupta anticorupţie şi crearea de locuri de muncă pentru tineri.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ