Traian Băsescu, PRIMA reacție după vot

| 17 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Preşedintele în funcţie Traian Băsescu a făcut primele declaraţii despre alegerile prezidenţiale de duminică, după încheierea votului, informează RomaniaTV.net.

Şeful statului a comentat situaţia iscată la secţiile de votare de la Torino şi Paris, unde cei aflaţi la cozi în momentul încheierii votului au fost dispersaţi de forţele de ordine, care au făcut uz de forţă şi de gaze lacrimogene.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Traian Băsescu a vorbit în direct la Naşul TV despre incidentele de la închiderea urnelor din diaspora. Comentând cele petrecute la Paris şi Torino, preşedintele a spus că "lucrurile sunt mult mai grave".

"Vedeţi-vă de emisiuni şi eu îmi văd de treaba mea pentru că sunt lucrurile mult mai grave", a punctat preşedintele, când a fost întrebat dacă personalul diplomatic nu putea opri incidentele redeschizând porţile pentru continuarea votului.

Citește și: Diaspora stă la cozi gigantice, imagini REVOLTĂTOARE

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ