Traian Băsescu râde de Petre Tobă. Cum îl ironizează pe ministrul de interne suspectat că şi-a plagiat teza de doctorat

| 27 noi, 22:49

Traian Băsescu a postat, pe pagina sa de Facebook, o imagine în care ministrul de Interne, Petre Tobă, este ironizat în urma dezvăluirilor din presă privind plagiatul acestuia.

Noul ministru de Interne, Petre Tobă, este suspectat că şi-a plagiat teza de doctorat. Mai mult, Tobă a demonstrat, în lucrarea sa, că nu cunoaşte semnificaţia şi utilitatea particulei „apud", care în practica academică de citare înseamnă „după" sau „după cum apare la" şi se foloseşte pentru citatele preluate.

Citeşte şi: Teza de de doctorat a ministrului PETRE TOBĂ ar putea fi un plagiat. Ministrul de Interne a respins acuzațiile

Ministrul de Interne a trecut la litera A a bibliografiei finale doi autori faimoşi, Joseph Stiglitz şi Barry Buzan punând înaintea numelor lor „Apud", mai exact „Apud Joseph Stiglitz" şi „Apud Barry Buza".

Traian Băsescu a postat pe Facebook o imagine în care Tobă este ironizat pe această temă.

"Eu am râs. Rîdeţi şi voi cu Oscar Manto din Timişoara, de doctor Petre Tobă, vremelnicul ministru al Internelor", a scris Băsescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 02:36
RiomondGem
Лучшие блоговые платформы актуальная подборка 2021
Dear gentlemen!
Systematically visiting the four hands massage for clients, you guarantee himself excellent sexual relaxation.
And while, french massage and not violates practically any prohibitions, for the reason it's not about sexual contact.
The energy massage inSoho it today skill give away bliss. The Soapy massage - on the influence on clients is meant practically unlimited available opportunities actions on bodily, and consequently, and psychoemotional state of health friends.
In school sensual massage women will hold erotic 4hands massage. Similar swedish massage, as in principle, and relaxation, influences on some area human body, this give a chance male gain strength.


Новости в блогах онлайн Блоги свежие новости Обозреватель

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ