Traian Băsescu: Reducerea CAS fără indicarea sursei de acoperire a deficitului este o MĂSURĂ BOLȘEVICĂ

| 19 iul, 2014

Reducere CAS. Traian Băsescu a declarat sâmbătă la Sinaia, că reducerea CAS fără indicarea sursei de acoperire a deficitului bugetar este o măsură 'bolşevică' şi o 'înşelătorie electorală'.

Citește și: TRAIAN BĂSESCU, președintele jucător, continuă circul în jurul reducerii CAS

Reducere CAS. 'Reducerea contribuţiei asigurărilor sociale este o măsură bolşevică atunci când nu spui şi sursele din care acoperi această măsură. Este o înşelătorie electorală care a fost în unanimitate votată în Parlament. Parlamentarii aveau obligaţia să spună (...) vrem să vedem pe bani cum se acoperă, dacă ne puneţi taxe noi sau nu. Când timp te pretinzi a fi de dreapta nu poţi să accepţi o asemenea măsură fără a şti cum se acoperă costurile acestei măsuri. Când nu vrei să ştii costurile şi, lasă că îi păcălim noi pe români, după alegerile prezidenţiale le arătăm noul buget şi noul Cod fiscal, nu ai nimic comun cu dreapta. Un om de dreapta este un om care în primul rând face calcule când scoate obiective economice pe gură, le poate argumenta, le poate susţine. A fost o măsură anunţată prematur, eu nu spun că nu trebuie aplicată, trebuie aplicată dacă ştim sursele de finanţare pentru ea', a spus preşedintele Traian Băsescu.

Reducere CAS. Declaraţia a fost făcută la deschiderea Congresului Femeilor Populare care se desfăşoară sâmbătă la Sinaia, în cadrul căruia va fi aleasă noua conducere a organizaţiei de femei a Partidului Mişcarea Populară.

Citește și: TRAIAN BĂSESCU nehotărât: senil sau mincinos?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 iul, 2014
IZAURA
PIRATUL DEFUNCT
LUALA-AR DRACUL DE CHIOR IMPUŢIT MAI BOLŞEVIC ESTE EL CÂND A TĂIAT SALARII ŞI PENSII ŞI A MAI IMPRUMUTAT DE CAPUL LUI FĂRĂ APROBAREA PARLAMENTULUI 20 000 000 000 EURO CĂ ROMÂNI-S PROŞTI VOR PLĂTI EI ......PE CEAUŞESCU L-AU IMPUŞCAT DEGEABA......JAVRA DE LA COTROCENI AR TREBUI IMPUŞCATĂ CU TOT NEAMUL LUI IMPUŢIT .....
20 iul, 2014
lica
isaura,ma alatur comentariului tau.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ