Traian Băsescu s-ar putea retrage din conducerea PMP! A fost convocat Congresul Extraordinar

| 13 mar, 16:13

PMP a convocat Congresul Extraordinar al partidului pentru data de 16 iunie. Este posibil ca Traian Basescu sa se retraga din functia de presedinte, conform anuntului facut in februarie 2017.

”Sincer cred ca mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou si mi-am incheiat si misiunea politica in fruntea Partidului Miscarea Populara.In 2014 Partidul Miscarea Populara a reusit sa intre in Parlamentul European.La legislativele din 2016 Partidul Miscarea Populara a reusit sa intre in Parlamentul Romaniei .Exista o osatura sanatoasa a partidului, pe care o noua generatie de politicieni sa poate sa construiasca un partid puternic.Eu consider ca de azi, incepand cu reluarea lucrarilor Parlamentului, mi-am incheiat mandatul in functia de presedinte al PMP si voi declansa imediat procedurile de predare a stafetei catre cei care trebuie sa preia responsabilitatea evolutiei partidului.Sa avem zile bune”, a scris Traian Basescu.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ